Over Bij Lies

Bij Goudsmederij bij Lies kunt u terecht voor verschillende opdrachten, hieronder een overzicht van de meest voorkomende werkzaamheden:


Nieuw werk
Bij nieuwe sieraden kunt u zelf het ontwerp maken of laten maken naar aanleiding van uw wensen. Ook kunt u een huidig oud sieraad (dat nu in de kast blijft liggen) meenemen om deze om te laten smelten naar een totaal nieuw sieraad dat u weer met plezier wilt dragen.   


Gedenksieraden
Gedenksieraden zijn heel persoonlijke sieraden die naar aanleiding van overlijden worden gemaakt. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een vingerafdruk of het verwerken van het as, het haar of tanden van uw dierbare, zo heeft u een blijvende herinnering. 

 

Reparaties
Het kan voorkomen dat één van uw sieraden kapot gaat of beschadigd raakt. In dit geval kunt u ook bij Goudsmederij Bij Lies terecht. Voorbeelden van de mogelijkheden voor reparaties zijn: 
- Ringen groter of kleiner laten maken
- Sluitinkjes reparen of vervangen
- Armbandjes solderen
- Nieuwe stenen in het sieraad plaatsen
- Sieraden schoon laten maken
 

Workshops / Cursussen
Vindt u het vak goudsmeden interessant en zou u graag zelf een sieraad willen maken? Dat kan. Kijk onder het kopje workshops/cursussen voor meer informatie over de verschillende workshops die mogelijk zijn en meld u direct aan.